luni, 24 septembrie 2012

exact


Intrebari Frecvente Panel & Comunitatea Online Exact Cercetare si Consultanta

Cine garanteaza confidentialitatea datelor mele personale?

Informatiile pe care dumneavoastra ni le oferiti ca urmare a inregistrarii raspunsurilor la diverse sondaje sau in panel sunt stocate pe un server cu un inalt grad de securitate. Toate informatiile sunt folosite in scopuri statistice si sunt prezentate sub forma unui grup, nu individual si sunt strict sub anonimat. Exact Cercetare si Consultanta isi rezerva dreptul de a pastra confidentialitatea asupra tuturor datelor pe care un membru al panelului le pune la dispozitie.

Cine ma informeaza asupra sondajelor in desfasurare?

In momentul in care exista un sondaj in desfasurare, daca profilul dumneavoastra se incadreaza cercetarii pe care o derulam, veti primi o invitatie pe adresa de email de participare la sondaj.

Cum pot aduna mai multe puncte?

Punctele le veti primi in urma completarii sondajelor pe care le primiti pe adresa de email. Fiecare sondaj are atribuit un numar de puncte in functie de complexitatea si durata cercetarii. Mai multe sondaje, mai multe puncte stranse.

De unde stiu cate puncte are proiectul pe care il primesc?

Numarul de puncte este specificat in invitatia de participare la sondaj pe care o primiti pe email.

Unde pot vedea numarul de puncte pe care il am?

In momentul in care va logati in interfata pentru respondenti, veti gasi numarul de puncte acumulate la momentul respectiv.

Cum se face conversia punctelor in obiecte?

In momentul in care ati acumulat punctele necesare obtinerii unui obiect, puteti trimite email la office@exactcc.ro pentru a solicita obiectul respectiv (trebuie sa treceti numele obiectului: Ex. DVD, Carte, Stick USB etc,).

Cum pot recomanda alta persoana?

In interfata pentru respondent exista un camp unde puteti introduce adrese de email ale persoanelor pe care le recomandati.

Cum renunt la calitatea de membru?

Renuntarea la calitatea de membru a panelului se poate face prin anularea contului de membru din interfata pentru respondenti, apasand butonul de cancel account.Inapoi

Niciun comentariu:

bani de acasa

Totalul afișărilor de pagină

Persoane interesate

Faceți căutări pe acest blog